My birthday 22/8

Min dag började bra, fick sovmorgon och gick upp åt frukost och hade ett underbart humör. fick pengar i present och sen drog jag bort till syrran innan jag skulle börja jobba kl 14.00.
vi satt och tjöta och jag gosade med Emilio, sedan drog jag till jobbet och tjöta med martina innan jag skulle ut. Jag och linnea åkte sedan ut på våra dubbelbemannings besök, helt plötsligt börjar mamma och pappa ringa och smsa hysteriskt, men tänkte jag kan inte svara utan får ta och ringa dom sen när vi är klara. så runt 19 tiden så ringer jag upp dom och frågar vad det är.
Då får jag höra att min älskade hund Tussi har somnat in och är död ! :'(. Visste att denna dag skulle komma eftersom hon var sjuk, men varför skulle den just komma nu !?

Vi begravde henne iaf idag, fick ta ledigt från jobbet och så åkte vi upp till gården och grävde en grav på vår åker och la henne där. så nu är det helt klart att min lilla Donna är borta, min lilla tös. du kommer alltid att vara saknad Tussi ! Hoppas du har det bra så syns vi tills slut ! Älskar dig  och kommer alltid göra !<3<3<3<3<3

offshore VM i lilla Uddevalla

Jag var aldrig på själva racet men tydligen så va det inget större ändå så jag e nog glad att jag bara körde stenhårt på att festa ! :P haha

Fredagen: Då var jag först och jobba sen drog jag med syrran och jessica och festade :D (y) skit kul kväll var det, det ska göras om igen (y).
Lördagen: åkte jag + familjen + tommy och kicki ner till gbg och shoppade och sedan käkade vi på resturang thaimat :D. Jag köpte mig iaf inget större bara en väldigt söt pyjamas och sen en jätte fin klänning till julia som hon själv fick välja ut :). Eftersom vi va så tidigt hemma (typ 19.00) så gjorde jag mig iordning och drog yttligare en krog runda, men denna gång med min älskade beckah :D, vi hade oxå riktigt kul och jag var fan i mig nykter den kvällen ! :P hahah det e fan ovanligt för mig hahah.

så jag e nöjd med min helg kan man ju säga :).

Idag har jag iaf vart och plockat blåbär med julia (lillsyrran), förmodligen ska vi ut på ett annat ställe imorn med :).

men nu ska ja dra mig, ha d fett nice !

PussPuss

update

skit pomfritt det är redan augusti ! har fan haft fullt upp hela jävla sommaren känns fan inte som ja vart ledigt nått, men några dagar in emellan har ja ju vart men ändå :O !

jobbar 3 veckor till efter denna sen får vi se va som händer :). ska fortsätta jobba om ja kan (och får) :P, åka utomlands och jobba hårt som fan på körkortet. har fan inte haft vaken ork eller tid men nu så jävlar ! ;).

ledig till helgen så då får vi väl se vad som händer, om det ens händer nått kanske bara för en gång skull ska ta d lugnt :) like that ! (y)har ju förresten blivit gudmor nu till emilio :D, han blir 6 månader nu på fredag (6/8) :O så jävla fort tiden går egentligen :O, men aa d e väl kul att se han växa ;D.

ska dra mig men ha det så förbannat bra så ska även jag försöka ha det i mitt slitande arbete ;D

PussPuss

RSS 2.0