NÖJD !!!

Va på överby igår med erre, och så hitta vi student klänningar men köpte inga. Men när jag kom hem så ångra jag mig så stort så jag och morsan, systrarna och emilio åkte upp idag och köpte min klänning :D:D.


Kläning och "tröja" från Vila

Den är ju inte så vit som den ska va, men jag tyckte det var rätt snyggt att ha denna oxå för då har man ju inte som alla andra. så "smart" tänkte jag :P. Tänkte först att det blir konstigt att inte ha vit men sen så gilla jag modellen så, så att jag ville verkligen ha den :D.

ska dra och käka lite nu :D PussPuss

TAAACK !

Tack Anna (qtee.blogg.se) för att du hjälpte mig med designen ! Du är en pärla gumman bara så du vet !!! :D <3

PussPuss

Vilken Dag !

Dagen börjar ju självklart med att man går upp ur sängen, 05.30.... är ju egentligen ledig på tisdagar men inte idag kan ju då lova ! haha

drar till jobbet och jobbar från 7.30-11.30, sen blir det ner till stan för att dra till erre och hennes praktikplats för att göra en "speaker audition" (tror ja stavade rätt). Detta är alltså att jag sitter och läser ett manus in i en mick så att dom kan höra om min röst är bra nog för att kunna va med i radio reklam. Lite tufft faktiskt. :)

Sen hinner ja hem för att sitta i typ en kvart för att sedan dra till skolan för att gå på ett projekt arbete möte. Men under tiden då jag är hemma så ringer Martina och frågar om ja känner för att ta hennes arbetspass ikväll från 18.15-22.00. :) Så jag säger ju ja och snabbar mig sedan till bussen för att hinna till skolan. Efter mötet så snabbar jag mig igen till bussen för att hinna hem och käka innan jag ska åka och jobba (igen). :P Sen när ja kollar på klockan så ser jag att jag hinner en sväng förbi syrran, så jag rusar ju dit bort och tjötar med henne en stund. Drar sedan till jobbet, syrran åker med men hon åker till stan..

När jag väl kommer till jobbet så ser jag till min lycka att dom två första besöken ej ska ha hjälp, så då kunde jag få sätta mig ner och dricka en kopp kaffe. :D typ första gången jag sitter på hela dagen :P haha. När jag hade vart ute och jobbat ett tag så känner jag bara hur min rygg börjar värka ! :( Har ju mina höft problem och har haft små värkar i höften idag, så jag gissar på att det har gått från höften upp till korsryggen eftersom jag går konstigare när ja har ont. :(

så just nu kom jag nyss hem, och sitter och tycker synd om mig själv för att jag har så ont. känner mig som en 80 årig stel tant/gubbe i min rygg och höfter just nu xD hahah.
Får se om jag kan komma mig ur sängen till morgonen eller om jag ligger pall efter denna jävla häcktiska dag. Har också en jävla hosta som inte ger sig så jag kanske kör en fuling och stannar hemma för att jobba med projektet istället (A). Då får jag ju sitta för mig själv med min 80 åriga rygg ! hahah.

Aja nu ska jag försöka dra mig till sängen hehe god natt !!



PussPuss !

talking

Har nyss kommit från Solariumet, och nu sitter jag och pratar med patrik i telefonen :) och så har han en skrikande malin i bakrunden :P. Hör inte riktigt va hon säger man hon tjötar iallafall så man inte kan sluta skratta åt hur sur patrik blir hahah.

känner mig någorlunda brun igen :) solning imorn igen kl 10.45 :D (Y) måste sola så jag blir brun tills balen och självklart sommaren ! :D

har vart hemma från skolan idag så jag har blivit frisk på riktigt! :) så sen är jag ledig imorn och på torsdag, känns skit gött att bara dra i skolan två¨dagar denna veckan :D hahah.
blir kanske utgång med grabsen på fredag ! :D Det blir skoj om det blir så, får hoppas på det iallafall ! :D för jag tar lätt av mina sparpengar för att dra ut mä dessa boys ! hahah

nu ska jag dra in i duschen så ha d nice gött folks !
PussPuss

piercing

va och bytte stav härom dagen och då köpte jag mig denna underbart fina piercingen :) synd nog så fanns den inte i rosa -.-, men jag ska köpa en sån pärla (fast rosa) på en navelpiercing som jag ska ha i örat sen istället :D



jag är sjuk nu igen så nu ska jag dra mig till min underbara säng ! :) ha d gott


PussPuss

onsdag

Hej Hej, inet skrivit på ett tag men har haft mycket och göra och inte haft mycket roligt att berätta. hehe har ju typ bara jobbat, käkat, sovit och gått i skolan. Men jag kan berätta om min trevliga dag som jag hade igår iallafall.

åkte ut till torp med syrran och emilio, och jag som e så skor och en sån väsk älskare fick ju inhandlat en väska och ett par skor ! :D Även ett par underkläder :) blev riktigt nöjd :)


Köpt på glitter 149 kr



Köpta på din sko 249 kr

sen åkte jag hem och beställde mig min nya mobil en nokia 5530 :D


Beställd från Katshing.se 2139 + frakt och silikonskydd

så min dag vart riktigt bra när man får shoppa av sig riktigt ordäntligt ! heheh

nu sitter jag i skolan och pillar och plockar med lite skolarbeten så jag får väl fortsätta med det så får ni ha det gött ! :)

PussPuss

viking

vart och pierca mig idag mä lorre :D <3

fy fan jag som hatar nålar fattar inte varför i helvete jag gav mig in på det, vart så in i helvete nära på att backa ur i sista sekund hahah. men jag gjorde det och är stolt över mig själv ! :)
däremot så trodde jag att hon klämde åt tången när hon visst tryckte igenom nålen, det gjorde så jävla ont och ja skrek och hoppa till så hela sängen ja satt på flyttades en bit xD hahah så jävla likt mig !

aja jag e stolt över mig själv och är jävligt nöjd ! :) gör fortfarande lite ont men abolut inte mycket, och det är inte svullet över huvudtaget :) (Y) tipp topp ! :P

PussPuss

Bilder :)


Jag och emilio ligger och gosar :) eller aa vi gjorde det fram tills han somna hehe :D


Ny blöja på och då kan man lägga sig i "lugn och ro" och börja kolla omgivningen igen :)

RSS 2.0