Notebook!!

Asså seriöst förr när jag hörde om filmen "The Notebook" så var jag helt säker på att den var kass och jag gav den inte ens en chans,  utan jag bara sket i och titta på den. Men tillslut efter si och så många år så hade jag inget annat att kolla på så jag tänkte varför inte, jag stänger av om den är kass. Jag kan ju säga att jag stängde aldrig av den, utan jag blev helt förtrollad av dess kärleks historia och sedan hur slutet var helt sjuk underbart fiint !!!

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle se den igen för så mycket gilla jag den, fast än att jag vet precis vad som händer så tycker jag fortfarande att den är så underbart fiin. Men jag kan ju inte säga att den blir lika bra denna gången för nu fattar jag ju hela filmen och det gjorde man ju inte sist förens man hade kommit fram tills slutet.

Så om ni är sugna på en film kolla in The Notebook ffs ! :P hehe

Ha det så bra PussPuss

Galning

Idag har jag bakat som en galning ! fått mycket gjort må jag säga hehe. Först baka 2st pajer, en blåbär och en rabarber, sen baka jag muffins också :). sedan har jag suttit och försökt pilla ihop mitt svenska tal (går si så där) och lagat mat plus att jag hunnit att övningsköra lite :) (Y). Haft en lite smått proppad dag, och nu efter lite lugn och ro med fika så är det tillbaka till mitt älskade tal -.- så nu får ni ha det gött så ska ja försöka överleva detta pluggande ! haha


passat denna lilla dåre idag oxå uppe på allt. :P<3

PussPuss

fresyr bilder + klänningen :)


Direkt efter att 48 st rullar är uttagna ur mitt hår :)


Efter lite pillande så blev det klart :D:D

Nu är praktiken slut, hade två bra sista dagar av tre :). den som inte va jätte bra va väl ändå bra men startade ej bra, men men det blev som jag gjorde det till (alltså bra ;)) hehe. Så nu är det tillbaka till skolan för sluta spurten ;D.
Om två veckor är det bal :D:D:D ska bli så kul att äntligen få ha sin underbart fina klänning (enligt mig själv iaf) :D.Och idag har ja jobbat som vanligt, skulle vart till stan med erre men det blev inte så eftersom ja och pappa skulle övningsköra. efter jobbet drog jag till syrran och hjälpte henne med emilio och med att baka :). sen kom monica dit (därav baket) som ska bo där ett tag och bara så ni vet så är hon tatuerare ;D.
men bäst av allt så kom ett sms av martina som fråga om inte jag ville med henne och tågluffa efter sommaren :D så antingen blir det till att luffa runt i europa eller att dra runt om i thailand :D. så jävla kul kommer det bli, men som sagt detta kankse inte händer efter sommaren om jag kommer in på högskolan men isf så tar ja antingen ledigt dom första veckorna (som inte är så bra) eller så tar jag ledigt innan eller efter jul för att dra till thailand :D. så kul och så gott kommer det att bli !

nu ska jag dra till kojs för imorn blir det upp för att passa julia och dra med henne bort till jessica :).

PussPuss

jobb, jobb, jobb och va va det jag sa?! ja just det, JOBB !

har inte haft en enda dag ledigt denna veckan -.-. har jag inte jobbat på mitt jobb så har jag vart på praktiken och så tvärtom, plus att jag både jobbat på praktiken och på mitt jobb (alltså dubbel pass).

Känns som att mitt liv består av jobb. men snart är det slut, för nu är snart praktiken slut och skolan snart slut och då börjar miss Josefine på schema ! :D
10 veckors schema i sommar :D:D är så glad för nu kan ja få ihop bra med pengar och kommer jag inte in på högskolan till hösten så blir det att resa utomlands i 2-3 veckor hade jag tänknt mig :D !!! <3

har inte så mycket att säga eftersom det enda jag gör och har gjort är att jobba, men hoppas ni har det bra :)

PussPuss

usch för henne !

Asså min jävla piss handledare på praktiken har ju för fan ett urblåst ägg till huvud !
Att säga att jag inte får ta ut min lediga dag imorn när jag inte mår bra, hon är cp !

Men jag kanske ska förklara från början, det är ju så att jag ska göra 120 timmar på 4 veckor och nu på 4 veckor så gör jag 128. Därmed så får jag ta bort en dag så jag får 120 timmar. Men enlig henne så tycker hon att 120 timmar är aldeless för lite för att jag ska kunna få se saker. på sätt och vis så menar hon bara väl med det, men samtidigt så tänker jag inte göra övertid bara för att hon inte kan få tummen ur röven och visa mig saker ! Under min sista vecka så ska hon vara ledig också så där har man väl också varför hon tycker det är så lite tid.
Men jag skiter i vilket, jag ska göra 120 timmar och så är det. Sen när jag vart och gjorde ett prov i skolan så ska ju dom timmarna som jag är i skolan också stå på mitt timkort, men inte enlig henne ska ni veta -.- jag blir så trött på henne ! Om jag säger att dom ska stå där så ska hon ju inte ifrågasätta mig när jag vet att det är så och när min lärare säger till henne så kan hon inte ens då sluta tjata om att dom inte ska stå där ! :O Va fan skärp dig liksom !!!

Men förra veckan så gick hon hem för hon typ har magkatarr, och självklart mår man inte bra så ska man inte jobba för då utför man inte samma jobb och det är ju speciellt viktigt att man gör ett bra jobb när man jobbar med människor ! Men nu när inte jag mår bra så anser hon att jag inte ska ta ut min dag imorn för att då kan inte hon göra en bedömmning på mig !? Men för i helvete om jag går på jobbet och inte mår bra så gör jag inget bra jobb, då bedömmer hon mig sämre än vad som egentligen stämmer plus att jag inte ger bra vård. men nej nej det skulle vara bättre om jag gick och mådde dåligt enligt henne och tog ut min lediga dag på min sista dag :S !?
Hur fan tänker man, va !?

Asså seriöst jag har berättat att jag har mag-problem och dom e inte små problem så att hon bara ifrågasätter mitt beslut förstår jag inte. Blir så arg, för hon fattar inte att jag måste kankse höja min medicin dos igen om jag mår så här !

Fan asså jag äter bara för att jag måste just nu, känner ingen hunger överhuvudtaget nu igen (fast än att jag tar mediciner) och jag vill inte hamna i denna skiten yttligare en gång bara för att jag har så fruktansvärt stressigt. Bättre att ta en dag ledigt då enligt mig i alla fall !

Hon är riktigt dum i huvudet alltså för det första jag sa idag när jag kom var att jag inte mådde så bra och att jag hade hostat blod. Sen gått på toa hundra ggr idag för jag e helt ras i magen, stoppar jag inte så kommer det från båda ändar. Men nu har jag märkt att hon är jävligt ego när det kommer till att andra inte mår bra, och kör hon så, så kör även jag så !!!

Dåså nu har jag fått skriva av mig ! Så nu ska jag ta min medicin, får ju ta en tablett mer än vanligt så får vi se om det blir bättre om jag gör så i några dagar.

Ha det nu bra ! :)

PussPuss

RSS 2.0