Gud va tråkigt...

.. Att flytta, om 2 veckor så flyttar vi till en 2a :). Tråkigt att lämna min 1a men d ska självklart med större oxå, men att packa o packa upp är inte roligt haha va lat jag låter.

Sitter iaf på jobbet nu slutar om några timmar o då blir d hem i sängen, för att sen gå på möte. Sen har jag två nätter kvar sen e jag ledig över helgen :).

Saknar mitt hjärta redan fast än att han bara åkte i måndags, d är bara så tråkigt att komma hem till en tom lägenhet :/. Längtar tills han har slutar på detta fitt företaget, är så fruktansvärt trött på d stället så hälften skulle vara nog haha.

Nä nu får jag väl va lite social med min Goa arbetskamrat hehe

xoxo
jobb jobb jobb

Hello hello

Ja man sitter här på jobbet o har en väldigt lugn natt vilket är väldigt gott men d kan bli lite lång tråkigt hehe.
Hemma ligger iaf mitt allra underbaraste o sover gott. Till morgonen när jag går av så åker vi till Ed för att hämta hans arbets bil, sen blir d kan hem för att sova jävligt gott för att sen gå på ytterligare en natt.

Till något roligare, nu har vi fått alla tapeterna till nya lägenheten och snart flyttar vi :D. 3/12 är vi inflyttade i den nya lyan :). Har börjat packa alla prydnadsakerna, but far from done men allt annat :p.
Ska bli väldigt skönt när allt e klart :).

Nä nu blir det åter till arbetet ha d gott pusspuss

RSS 2.0