With Me . .

tjenare gött folk :) nu är sommarn över känner man verkligen ! det är kallt samtidigt som att det är kvaft, och inte direkt någon sol på himmlen :(.
men aja det är ju som det är, har iaf fått yttligare ett schema att gå på nu i september så det blev ingen utlandsresa denna månaden men förhoppningsvis så blir det i början av ocktober n¨gon gånr :) för utomlands ska ja för ja måste få lite färg igen, känner mig så jävla blek att jag dör ! haha

Jobbar hela helgen så jag ska alldeless strax iväg till jobbet. lite tråkigt att jobba helg men va fan mer betalt så man får väl se det så iaf (y) hehe.vart på stan med min stora syster jessica :) drog runt och tog en fika (y) ville inte bara sitta hemma idag innan jag börjar jobba så drog mig ner dit.
Så kommer jessica men en idé om att sluta käka godis och all sån skit vi äter, så den som äter nått får betala den andra 200 kr :P. så nu får vi se vem som vinner. Sist när jag gav ett sånt här förslag så vann jag ;), så nu kommer liksom den tävlingsinriktade josefine fram ;).
måste änna gå ner lite i vikt nu, två tanter fråga liksom igår när ja ska ha barn (tydligen såg jag gravid ut xD). Jag tog det ju hela med ett leende för spela roll jag e självsäker för det men fan nu när man tänker så har det gått för långt hahah !. Så nu blir det upp ännu fler morgonar och dra sig ner till gymmet och köra ännu hårdare, och även försöka dra ner på ciggen ! . .

men aa nu ska jag dra mig så ni alla får väl ha en bra dag ! :)

PussPuss

RSS 2.0