tidsuppfattninngen=noll

Tjenare, nu var det ett bra tag sen som sagt men har fan fullt upp hela tiden. dom gångerna man får sätta sig värdesätter man ! hahah nää men riktigt så illa är det ju inte men nästan.

vart hos bästaste erika och gjort mina naglar ett par gånger nu


gillar dom stort :).

farit och flängt hit och dit en hel del men idag var jag hos min buse (emilio) :)<3


han har blivit såå stooooor ! :O skrämmer mig nästan för det var inte så längesedan han kom hit och somnade på bröstet på än, och idag vill han inte ens somna i famnen :(. men aja dom blir ju stora tyvärr, så nu är han iaf 9 månader :)


han har fått två små riskorn och den tredje är på väg :D. heheh jag och min lilla buse satt och lekte idag, så fick han en pepparkaka av mig och den kulle han så snällt dela med moster :D. så när han tagit en tugga så fick även moster en tugga hahah, fick även låna hans napp när han tyckte jag gnällde för mycket ! haha dansa gjorde vi även idag, han skratta så han kikna <3 heheh att man kan få så mycket glädje ur ett barn är ju helt otroligt, älskar han sååå ! <3Valter (hunden) har även han växt en hel del han med. han är nu 12 snart 13 veckor gammal, och kan faktiskt få han att sitta nu mera också :D
det är inte ofta man får till så här bra foton för han sitter då inte direkt still förutom när han har busat sig ri8ktigt trött för då ligger han så här sött och orkar inte röra sig :P heheh.

har själv även lagt i blonda slingor i håret igen (y) fått längre hår igen och ska ha ut mitt långa fina hår hade jag tänkt mig.
får se hur lång tid det tar... (a)men aja nu får jag nog dra mig men ska nog snart komma tillbaka och uppdatera oftare :D.


PussPuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0