hellooo :)

har vart en lugn o go dag idag :) haft två lektioner på morgonen, sen va det FYRA timmars rast. så då blev det körskolan som vanligt !
det e jävligt nice att ha den rasten för nu har ja bara ett prov med fyra delar kvar ! :D så snart e fan körkortet klart !!!
men det som är störande är att på dessa fyra delprov så får man bara ha 4 fel :O alltså måste ja ha 66 st rätt :O. o ja hamnar alltid runt 63-65 -.- såååå jävla störande ! blir så jävla arg :O xD
men aa spela roll snart så jävlar fixar ja d o då bör folk akta sig för då blir d motorvägen ner till ullared ! :D <3

ska även bli moster nu nästa vecka är det beräknat :) (Y)
hoppas på att det blir en liten tös, men ja tror d blir en pojk :(. då kommer ju hela flick familjen förstöras :P hahah (vi e liksom bara flickor i min familj, förutom pappa då). meen aa d e ju bara att vänta o se nu, snart kommer det lilla livet. och det bästa är att syrran snart flyttar hem igen, då har man ju henne nära sig igen ! :D har fan saknat röven av mig ! men snart så är vi tsm igen syrran !!! :D:D:D <3

och från det ena till det andra, denna helgen blir en tränar helg ! imorn kväll blir det body pump, på lördag morgon blir det body pump och på söndag kväll blir det body pump :D.
och på lördag blir det även PPPPartyy !! ;) nice d (Y) hahaha

men aa nu e ja trött o ska dra till kojs ;P ha d nice folks ! PussPuss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0