Alla<3'sdag

spenerades under dagen på jobbet, oförväntat va ? :P hahah
Men sen på kvällen så åkte jag till rocco, och hon lagade faktiskt mat :O :P hah aannars brukar alltid jag få göra det :P. men aja det vart väligt trevligt att spendera kvällen med en underbar vän :).
vi la oss i sängen vid typ 01.00 och låg och skratta fram tills 3 halv 4 :P hahah.

vaknade kl 1 idag och vart helt slut men tog mig hem och bytte kläder och hämtade selma, så åkte vi ner till erre och vart där en stund :). min lilla tös är ju liv rädd och det vart hon även idag men till slut så tog hon lite mod till sig och gick runt en sväng i erres hus. då fatta hon väl att det vart rätt lugnt och att Hugo inte är så farlig hahah. hon är så fruktansvärt egen den hunden !

har förresten fått en rätt bra tanke tror jag :P, tycker att det tar så lång tid att gå ner i vikt så nu har jag kommit på att jag ska ta och kominera kuren Cambridge och massa gym pass för att få en grym viktnedgång :D. nu jävlar ska dom där kilona bort ! :D

nu ska jag ta och gå ut med mina knep hundar :) så ha det gött för imorn börjar man jobba igen ! :)

PussPuss

träna

har börjat träna igen :), känns grymt bra ska ni veta. var i bättre form än väntat också :D men när jag träna magen igår så fick jag fan träningsvärk idag hahah så det har vart det enda stället som vart "otränat" hittills :D.

men aa annars jobbar jag och sliter som en gris som vanligt :) känns gött att ha en del att göra :) har jobbat 9 av 13 dagar hittills :).

men här har ni iaf en go låt ni kan lyssna på tycker jag ! :D price tag - Jessi J and b.o.b.
http://open.spotify.com/track/6eP6M5XEGj7Q90gzkGIAY4

UPDATE !

för en vecka sen fick jag mitt körkort ! :D så har jobbat som en gris nu när jag kan ta mig till och från jobbet hur som helst liksom :P. hehe

klarade av teorin med 58 av 65 när godkänt var vid 52 :D och körningen klara jag på första försöket den oxå :D.
fick glädje tårar när jag klav ur bilen efter uppkörningen  (A) gud känns så grymt skönt :).

har idag iaf vart och handlat och nu har jag precis tagit ur min äpplepoaj ur ungnen så ska snart ner och fika med familjen :). sen blir det en sväng förbi rocco, får se om jessica hinner hit innan jag åker så jag får krama min älskade gose pojk emilio :). han blir förresten 1 år på söndag :O shit va tiden går snabbt !

aja nu blir det fika :)

PussPuss

RSS 2.0